Loading

четвъртък, 17 март 2011 г.

TomatoCart Demo

Напоследък ще вземе и да ми хареса-Блогер де.
Всъщност последният ми проект е една доста по различна идея от сферата, в която работя.
Става въпрос за онлайн магазин.
След дълго обхождане на резултатите в Google и идеята да е безплатна платформа попаднах на един безплатен проект:
TomatoCart
отделил се от друг такъв:
OsCommerce


Напредъка на TomatoCart спрямо OsCommerce в предвид малкият екип и младата си възраст е значително поразителен, но и бъг историята не е малка, както и приложенията все още не са безбройни(като се има в предвид сколко идва няма да Ви трябват кой знае колко), но както се казва "няма пълно щастие".Не искам да влизам във вътрешна полемика коя е по-добра.Според мен има функционална и удобна.Аз си избрах домата заради интерфейса и предизвикателството да не е чак пък толкова лесно колкото и да ти се иска.
Естествено има превод и на Български, но лично от моите опити най-добре е инсталацията да протече на Английски, а след това да се инсталира bg.lang.Защо?
В новата версия на TomatoCart V 1.2.0 Alpha 1 новите неща като интегриран бутон за споделяне и модул за GoogleAdsense не сработват при качен български.
Вместо в бокса на началната страница да е:
Product Social Bookmarks, излиза:
box_product_social_bookmarks_heading, което става от презаписването и загубата на някои файлове и връзки,както и за рекламният модул на гугъл-изчезва мигом даже и инсталиран и конфигуриран.
Първото нещо след инсталацията е да изтриете папката install и да изключите модула за Debug-странно решение да е включен при положение,че дава информация за състоянието на инсталационната директория, PHP.config и сървъра...Не така седи въпросът с превода....Има доста за корекция,но все пак има мъзможност за това в админ панела.Всичко се прави на доброволни начала и безплатно, така че колкото толкова.Така или иначе доста завършен и сполучлив проект.
А за признателност подкрепете ги !

Публикуване на коментар

Популярни публикации