Loading

събота, 10 юли 2010 г.

Стани Богат - нов тест за простотия

Жителката на Idaho – САЩ въведе нов стандарт за простотия с нейната поява по телевизията в известното телевизионно шоу "Стани богат".
Изглежда че госпожа Evans, 32-годишна омъжена и майка на две деца, беше скъсана на първия въпрос и заслужи прозвището на публиката „човек с абсолютна липса на обща култура и престъпно използване на жокерите" .
След като бе представена на публиката и водещия се увери че е готова за играта, на Evans беше зададен първия изключително лесен въпрос за $100.
Въпросът бе: "Кое от следващите е най-голямо?"
A) Кокосов орех
Б) Слон
C) Луната
D) На кое викате нещо голямо?
Незабавно госпожа Evans хвърли всички в тъч с нейната паника от това, че не знае кой е верният отговор.
"Мммм, О Господи, това е доста трудно," каза Evans, като водещият опита всячески да скрие учудването си от реакцията на госпожата "Искам да кажа, че съм чувала тези неща и преди, но нямам идея колко големи може да са те"- продължи Evans.
Evans реши да използва първия от трите жокера 50/50. Бяха махнати отговори A и D , като останаха само Луната и Слона. При това Evans остана разколебана отново.
„О-оооо! Махнаха точно тези двата от които бях избрала единия!" възкликна Evans. "По дяволите. Май трябва да позвъня на приятел" Използвайки втория си жокер госпожа Evans помоли да я свържат с приятелката й Betsy, която е офис асистент.
"Здравей Betsy! Как си? Kathy се обажда! Дават ме потелевизията!" каза Evans, пропилявайки първите седем секундиl. "Добре, имам важен въпрос. Кое от следващите е най-голямото? B, Слонът, или C, Луната, имаш 15 секунди."
Betsy бързо отговори, че това е отговор C, Луната. Evans каза. "Хайде Betsy, сигурна ли си?" "Колко си сигурна? Ама не може да бъде?!?!?!?!"
За всеобща потреса Evans отказа да приеме съвета на приятелката си и каза "Просто не знам, но не съм сигурна дали да се доверя на Betsy. Тя не е съвсем ясна. Така че мисля да попитам и публиката" .
Помолена да гласува публиката дава резултат 98% в полза на отговор C, 'Луната.' Използвала всичките си жокери, Evans е твърдо решила да направи избора на живота си.
"Wow, явно всички са против това, което мисля аз," каза прекалено тъпата за да живее Evans. "Но знаете ли, понякога човек трябва да разчита на собствения си ум. Така че да видим. Кое е най-голямото, Слонът или Луната, Аз избирам отговор В, Слонът. Отговорът ми е окончателен."
Evans стоеше пред обезумялата и тотално онемяла публика и чакаше със затаен дъх верния отговор, когато водещият й съобщи че всъщност тя абсолютно греши и верният отговор е С, 'Луната'.
Публикуване на коментар

Популярни публикации