Loading

сряда, 3 февруари 2010 г.

Lost Season 6 -премиерата изтече в интернет

Шестият и последен сезон на хитовия сериал LOST ще има TV-премиера тази вечер в САЩ, но той вече е на разположение онлайн. Това,което трябваше на бъде първата излъчена в света серия от новият сезон беше записан нелегално по време на официалното му преставяне!


Миналата година филмът достигна до второ място за най-пиратски теглен сериал в класацията на BitTorrent . С повече от 6 милиона сваляния на епизод,LOST успя да задмине даже нашумелия си събрат- Heroes,който изостана  само с няколко хиляди файлове в изтеглянето.
Няма никакво съмнение, че  последния сезон на сериалът ще бъде отново силен претендент за челно място през 2010 г. в списъка. Въпреки това, той вече има честта да стане първото предаване ,което изтече онлайн, след като го записаха с уеб камера на тропически плаж.
Копието от първия епизод, което се появи онлайн преди два дни е записано на живо по време на представянето му от компанията продуцент- ABC , на един плаж в Оаху. От над 10000 фенове присъстващи на шоуто един е успял да  заснеме с  уеб камера от лаптопа си първият епизод на сериала.Няколко часа по-късно вече бил достъпен в почти всички  BitTorrent сайтове. Качеството на видеoто е "добро" според гледали го вече.Но то друга страна звука не е бил добър- все пак да не  забравяме,че са присъствали и доста хора!
До сега серията е изтеглена над 2500 пъти по данни на BitTorrent,което е доста малко и едва ли ще има причина ABC да се притесняват от ниска гледаемост.
Единствено може да напомни на феновете,че новият сезон започва,а от коментарите им в интернет си личи,че предпочитат да гледат премиерата на филмът на добро качество от телевизионният екран,отколкото неговото  пиратско копие,което от своя страна трябва да е и една утеха за създателите и продуцентите на сериала.Публикуване на коментар

Популярни публикации