Loading

сряда, 17 февруари 2010 г.

За Алексей Петров с любов


сн.: Булфото
Рязката промяна на температурите напоследък се отрази и на управляващите.
Сутрин ставам с Алексей Петров!Пътувам в колата с него!От 1-ва страница пак той ми се усмихва!Вечер си лягам-пак с него! Все повече придобивам чувството,че или се превръщам в неосъзнат гей,или ставам мъжката проекция на Ванга- виждам призраци!
Истерията заляла пространството в последните дни/седмица/ започва  да ми бърка дълбоко в и без това промитият мозък!
Нищят се какви ли не теорий за какво ли не!
Преди време беше агент на Данс-под прикритие.После се оказа агент на организираната престъпност под прикритие в Данс?!Та последно става нещо като-"вземи го ти-аз не го ща''
Има един компромисен извод-двоен агент-и за едните,и за другите в услуга ползу срещу народу.Смешно е в момента всички да се разграничават от него като че ли е прокажен.
Така или иначе като бивш служител на ДС-няма начин  да няма близки контакти с всичките си бивши и настоящи колеги/сега ''чистички бизнесмени''/.Пак по същата причина-и с управляващите независимо от цвят,убеждения и партийна самоличност-те парите не са подвластни на тези неща''не миришат''-все пак премиер е бившо ДС с Израелска подготовка от ''Моссад",останалите са или преки,или не-преки наследници на старите управляващи,пък и техни послушни кадри/Станишев-''с него проблеми няма да има,руска школа е и е послушничак''-изречение насив кардинал от БСП/.
Дали пък ''гущера не си къса опашката'' в момента,или многоглавата ламя опашката?
Май е второто-търбухът е един-само лицата са различни и образно казано едната глава иска монопол върху останалите!А сега къде е антимонополната комисия?!
Костов пред радио К2-''и аз се опитвах да го премахна/Алексей Петров/ но тогава не достигна ресурс и време''?!
Ми то и поколението на прехода се опитва да оцелее-ама и на него не му достига ресурс/що ли?/,пък време няма да му стигне.....
Еееех.Преход,Златен преход/за някои/.То като че ли океана преплуваме-ама какво да се прави?Като си имаме такива капитани на кораба-''всеки народ заслужава съдбата си''
Живеем си изцяло според природата-без правото на избор-никой на те пита дали искаш или не искаш да се раждаш,то се случва без правото да избираш..После да не ми разправят,че не живеем природосъобразен начин на живот.На постоянни пости/всякакви/сме,спазваме природните закони/най вече на джунглата/.
Та малко в повече ми идва истерията с въпросният господин.Интересно нали-колко милиони имал,от къде са,за къде са?!
Ама има и по интересни неща:
Фирмата спечелила държавна поръчка за оборудване на Софийският университет с хардуер и софтуер е пред фалит-защо ли?Не е получила парите си все още-500 000лв/а за една малка фирма са си пари/
Добричка фирма съди фонд земеделие-все още не е получила 1.9млн. по спечелен проект за инвестиций-фирмата е в официален фалит.
Фирма спечелила проект за охрана и оборудване/пак на държавно ниво/-задлъжнялост към поддоставчици-за сега удържа фронта от дуги дейности.
Интересно , че всички са свързани пряко с държавни проекти!
Ами съкращенията в секторите?
По квалификация:
- без квалификация -  58.3%
- с работническа професия - 21.8%
- специалисти - 19.9%
По професия:
- от шивашката промишленост - шивачи, гладачи, кроячи;
- от машиностроенето - машинни оператори, електромонтьори, шлосери, монтажници;
- от фармацевтичната промишленост - работници на поточна линия;
- от циментовата промишленост - оператори в производство на цимент, машинни оператори;
- административен персонал.
/Капитал Блогове/
Ъ?
Аптеки-с новият закон за безплатните лекраства,се оказва че една аптека се разплаща директно с доставчика,а пък после ше има да взима от здравната каса-''Не мога да затворя 14/15000 лева и поне една година да чакам да ми ги върнат''-коментар на собственик на аптека.
Строителство и туризъм-след официалното съобщение,че са готови да създадат собствена банка за инвестиций в сектора-оп банките почнаха да развръзват кесийте-естествено на старите лихви!
Превозвачите-не са толкова зле в момента, но миналата година блокадата на границата е била една от най тежките за тях/финансово/-компенсацийте,които се искат сега за тях са заради миналата година!
А миналата година де беше държавата?
Ей тези нещица са по интересни-липса на ясна политика за неутрализиране на последиците от кризата,лутане в нищото и ''ще стане,ама няма да стане'',''иска ми се ама не ми стиска''!
Всеобщото мнение на бизнеса, е че засегнатите страни от кризата имат чувствително подобрение,само ние тепърва навлизаме все по на дълбоко в минуса.Защо ли?
Ми като има дупедавци за чуждите интереси като въпросният'' Трактор'',''шизофреничният Филчев'' & сие...Ше бъдеме сирачета в собственият си дом!
Публикуване на коментар

Популярни публикации