Loading

четвъртък, 19 ноември 2009 г.

Пирати с нови дрешки.


След като продажбата на Пират Бей си остана в миналото като една повече шумна медийна кампания,отколкото истинска сделка пиратите решиха да сменят дрешките и гардероба.Бързо въведоха магнет линк,което от своя страна е решение съвместимо с последната присъда-тракера да бъде закрит(което в момента се обжалва пред по висша инстанция).Премахнаха и анонсите на сървъра от страницата си,но лошите пирати все пак не спят-пуснаха "VIO мобилен Видео Конвертор от Пират Бей",а отскоро работи и IPREDator(вече във финална версия на скромната цена от 139f,като поканата изпратена на посоченият ел.адрес е само за един потребител.)А вече и от 4 март 2009- "ViVa Pirate Radio" за целта трябва само да се инсталира Streamer p2p Radio (350Kb) ,а след това да се посети The SoundBringer Station и вече сте вързани с царството на пиратите.
Piratebay дори даде диплома на краля на Швеция наскоро:
Връчването на тази диплома е поздравление за нашите съвместни усилия и популяризирането на Швеция в световен мащаб, когато става дума за технология и култура.

Дипломата е на шведски така,че тук е в превод за тези, които не говорят шведски:

За краля на Швеция Карл XVI Густав,
Ние hearby ви даде тази диплома, като знак на нашата благодарност.

Ние имаме голяма подкрепа,която позволи да се направи значителен/забележителен/ напредък в борбата за популяризиране на Швеция като просперираща нация по отношение на технологията и културата.

Тези дни ние постепенно разпространяваме повече файлове от всякога. Ние направихме история.
Сега имаме честта да съобщим, че The Pirate Bay вече има 200 000 архива, дарени от гражданите, документи на културата и ние се радваме на трансфер на повече от 500 000 културни ценности в световен мащаб.

" Това е нов световен рекорд. "

Надяваме се, че кралят ще оцени усилията ни и сме поискали аудиенция при краля или за предпочитане при принцеса Мадлен."
И след публикуването на информацията в официалният им блог,че тракера е закрит само мога да кажа:
-Кралят умря!
-Да живее кралят!
Публикуване на коментар

Популярни публикации