Loading

сряда, 5 август 2009 г.

Клонингите Атакуват

Към Част III

Всяко съвпадение с лица и институций не е случайно!!!!

По последни данни атаката на руските клонинги от Държавният Исторически Музей и тяхното настъпление ще бъде парирано от звездното Министерство на Културата със спешно отпускане на финанси с цел предотвратяване на избухващият междугалактически скандал и преминаването му в политически.Кога ще се случи това не е ясно(update-днес по галактическо време 05.08.2009г.звездното Министрество на културата отпусна 220 000 лв. за въпросната изложба),но от министерството подготвят екип,който да направи пълна проверка на тъмният НИМ.Като допълнение Междугалактическият министър бе портфейл Божидар Димитров се е срещнал с Върховният джедай Патриарх Максим за да получи благословията на измъченото начинание-въпросната изложба,което се е и случило!

От новите данни се разбира,че тъмният НИМ използва силата си основно срещу джедайският НЦИАМ за лично финансово облагодетелстване.

Малко сухоежбина като пояснение!

Всеки експонат,който отива зад граница на изложба по закон пътува с придружаваща го документация-реставрационен протокол(различен е от приемо-предавателният),в който е описан обектът подробно с всички негови характеристики+снимка.Този протокол се подписва от Директор,реставратор(за археологически и исторически обекти) и ако има фондовик(ако е от музей).В различните страни има различни изисквания за съдържанието,но основата е една.

Та когато се прави изложба зад граница всеки музей дал негов експонат е длъжен да направи такъв протокол.

В тази сага всички участващи в процеса и подготовката на изложбата и експонатите получават личен хонорар(по неведоми за мен пътища и наредби),включително и за направата на тези протоколи.

Но тъмният НИМ в лицето на Дарк Ст. н. с. д-р Цветана Кьосева е заявил намерението 25 протокола направени от джедайският НЦИАМ да бъдат с логото на тъмната страна, а не джедайското(т.е. да си присвоят едни пари от чужд труд)

За сега сбъскът е с уклончив край тъй като Джедайте в лицето на Мастър Джедай Директор Никола Хаджиев дава яростен отпор.

Очакваме Завръщането на Джедайте !

Публикуване на коментар

Популярни публикации