Loading

понеделник, 27 юли 2009 г.

Враг N 1

Кой е той?
Списанията за красота(Бюти,Анна,Коафьор и т.н.)
Защо?
В момента,в който разтворите едно тези безбройни издания за "жертви на рекламата" се сблъсквате с предложения за прически,грим,козметика за лице(разбирай съвети за всичко това),тяло и как да бъдете неотразими всеки ден.
В това всеки потребител няма да намери нищо лошо..Както и аз!
Но....!
(и все пак има едно НО.....)
1.Всички статий свързани с "Направи си сам"в къщи предоставят снимков и текстови материал препечатан от чужди издания(без да се споменават източниците-кражба на интелектуална собственост,авторски права-за които има претенций и ревят медийте в България)нямат нищо общо с уменията на обикновения потребител и неговите способности-т.е. неизпълними са в домашни условия(ако не вярвате-пробвайте),погледнете снимката със съответната прическа и по беглите обяснения започнете да моделирате косата си.След около 2 часа пишете тук един коментар дали сте се справили и как? 
2.Рекламират продукти,които са със съмнителен ефект в домашни условия(заблуждаваща реклама-пак стигаме до горното и подсъдимо даже).
3.Не разбирам как ще се сглоби КОК(официална прическа)БАНАН-както е показано в КОСА&КРАСОТА,след като косата е навита във форма  на банан ниско на тила и се използват фуркети и фиби в изобилие.
4.Съветите дали с бретон,или без.Дали дълга,или къса коса.Дали права,или начупена(къдрава).Дали .......
Много са тези ДАЛИ!
А всъщност единственият човек,който може да реши тези дилеми е  ФРИЗ.(разбирай-не фризер)
А за това пресата-мълчи(на ли и се плаща за всички публикаций по темите).
Как да се боядисаме в моден цвят?
КУПУВАТЕ-боя за коса "LOREAL",четете упътването и започвате прилагането върху своята глава(коса).
До тук добре,обаче има една подробност-човешката ръка не може да бъде на 100% подвижна както маймунската.И последно вратът Ви остава не намазан(не боядисан и оцветен в последствие)...
Добре дошли в света на излишните разходи.До тук с 15лв.цена боя за коса има 50% ефект.

Докато при специалист-ще е 100%-просто има две ръце,които могат да заобиколят и да достигнат всяко едно кътче на Вашата глава и коса.Вярно-цената се увеличава с поне 10 лева(за намазването и консумативите),но все пак това е труд,който трябва да беде възнаграден.Така си спестявате допълнителните разходи от 50% ефект.

А като си говорим за бои-97% от потребителите на бои не знаят какъв цвят  да закупят,за да се получи желаният от тях.А 100% от консултант-продавачите и хал хабер си нямат за какво въобще говоря,камо ли да консултират професионално...

Но все пак да не забравяме,че българинът разбира от всичко и за всичко,та затова не се учудвам,че напоследък в условия на криза(а и не само) гилдията(какво казах?гилдия?дрън-дрън) се е превърнала на  реставратор,но на почти унищожени  в домашни условия форми,цветове,обеми и всичко,за което се сетите.

Публикуване на коментар

Популярни публикации